Te doen in de omgeving

In de omgeving van ons domein
Op 5 minuten lopen van ons domein ligt de dorpskern van Le Moustier, een klein en gezellig dorpje. Hier vind je een goed restaurant en een boulangerie waar je dagelijks je verse croissants en baguettes te voet kan halen.

Binnen een straal van 30 kilometer rondom ons domein vind je alle grote toeristische bezienswaardigheden, zoals Sarlat, de grotten van Lascaux, de valleien van de Vézère en de Dordogne met hun kastelen en pittoreske dorpjes, en bij ons om de hoek de nederzettingen van La Roque Saint Christophe en La Madeleine. Ook ligt het Boeddhistisch centrum Dhagpo Kagyu Ling op loopafstand.

De omgeving biedt een enorme variëteit aan mogelijkheden voor bezoekers. Van grotten tot kastelen, middeleeuwse dorpjes en steden, mooie tuinen en lokale marktjes, van kanoën tot wandeltochten – er is voor iedereen iets leuks te doen.

Ons domein – een ontmoetingsplek
Ons domein is een ideale plek om elkaar te treffen en is geschikt voor het organiseren van evenementen. Het biedt voldoende slaapplaats en buitenruimte voor het organiseren van activiteiten. Denk aan familiereünies, seminars en workshops, bruiloften, verjaardagen, …

Daarnaast delen we graag zelf onze passies met gasten, waaronder alles wat te maken heeft met klimmen en yoga. Zoek je een klimgids, dan kan je bij Jens terecht! Annet is yogadocent en je kunt dit seizoen bij haar lessen aansluiten. We staan daarnaast open voor iedereen die zelf graag een activiteit wil organiseren op ons terrein.

Mocht je iets willen organiseren op ons domein, of heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.